„Szeretet Óázisa” az idősotthonban

Eddig összegyűlt:

52 500 Ft

Indítva: 2023-02-01

Célösszeg:
450 000 Ft

Összegyűlt
52 500 Ft

11%

Összefoglalás

  • Típus: Eseti
  • Régió / Terület: Bács-Kiskun vármegye
  • Lejárat: 2100-01-01
  • Típus: Idősgondozás

Leírás

Az idős emberek számára megnyugtató, ugyanakkor fejlesztő hatású is, ha időt tölthetnek a természetben. A Szeretet Oázisa névre keresztelt, folyópartot idéző, fás, virágos területen kialakított közösségi tér kialakításához kérjük támogatásod, hogy a bácsalmási Gondviselés Háza Időskorúak Otthonában élő idős emberek a természetben tölthessék idejüket. Kérjük, támogasd a gyűjtést, hogy létrehozhassuk a Szeretet Oázisát.

A Bácsalmáson működő Gondviselés Háza Időskorúak Otthona 50 idős embernek nyújt teljes körű ellátást. Az itt élő idős emberek többsége középsúlyos vagy súlyos demenciában szenved. A mentális és lelki egészségi állapotuk szinten tartása, illetve az állapotromlásuk megelőzése szempontjából fontos lenne egy nyugodt, természet közeli közösségi tér kialakítása. Szeretnénk létrehozni részükre a „Szeretet Oázisát”.

Az intézmény udvarán régóta működésképtelen, megrongálódott kerti csobogó helyreállításával, árnyékolók felhelyezésével és a csobogó körüli terület kavicsborításának felújításával kialakított többfunkciós tér hozzájárulna ellátottjaink életminőségének javításához. A tavasztól őszig tartó időszakban halk vízcsobogás mellett, árnyékos helyen tarthatnánk a terápiás foglalkozásokat, lelkigyakorlatokat, rendezvényeket és ünnepségeket.

 

Ők már segítettek

  • Csete Betty

    50 000 Ft

Adományt gyűjtő szervezet

#

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_neve

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_cime gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_osszes_gyujtese

Adományozok

adomanyozz.hu Kód beváltása Kód beváltása
# Támogatom: 2.500 Ft
# Támogatom: 5.000 Ft
# Támogatom: 10.000 Ft
# Támogatom: 50.000 Ft
# Támogatom: 100.000 Ft
# Támogatom: Egyéb összeg

Helyszín


google map code for website

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.