Egy kicsi mozgás mindenkinek kell!

Eddig összegyűlt:

2 500 Ft

Indítva: 2023-02-01

Célösszeg:
350 000 Ft

Összegyűlt
2 500 Ft

0%

Összefoglalás

  • Típus: Eseti
  • Régió / Terület: Pest vármegye
  • Lejárat: 2100-01-01
  • Típus: Idősgondozás

Leírás

Színes labdák, szalagok, sokoldalú játékos sporteszközök beszerzésére gyűjtünk idősotthonban élő emberek számára. Az idős emberek számára a mozgás elengedhetetlen, hogy testüket és szellemüket frissen tarthassák. A játékos mozgásformákkal szeretnénk meghozni a kedvüket a rendszeres testmozgáshoz. Kérjük, támogasd Te is a gyűjtést, és segíts megvásárolni a szükséges eszközöket!

A bentlakásos otthonban élő idős emberek számára nagyon fontos, hogy egészségi állapotukhoz mérten minél többet mozogjanak. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pátyon működő Befogadás Háza Idősotthonban a közös gyógytornáink, keringésjavító átmozgató tornáink remek lehetőséget teremtenek erre. Az együtt végzett gyakorlatok a test és a lélek számára is fontos programok.

Ezeket a közös tornákat szeretnénk színesebbé tenni, hetente kétszer játékos feladatokkal élményt és örömet szerezni a ránk bízott idős embereknek. A foglalkozásokhoz színes puha labdákra, különböző erősségű szalagokra, nagy méretű labdákra, speciális játékos sporteszközökre van szükség. A vidám, közösségformáló, változatos és gyermekkorból jól ismert játékos feladatok segítségével szeretnénk elérni, hogy a mozgás ne csak testet erősítse, de örömforrás is legyen az idős embereknek.

Célunk, hogy a bent lakó emberek közül minél többen kapjanak kedvet a tornához, ami ezekkel az eszközökkel változatosabb és örömtelibb lehet a számukra.

Köszönjük, ha adományoddal Te is hozzájárulsz, hogy minél színesebb, és örömökben gazdag napokat tudjunk időseink számára biztosítani az otthonunkban.

 

Követeink

#

Alma Yahoo 15

Célösszeg:: 20 000 Ft | Összegyűlt: 0 Ft | Határidő: 2023.08.31.

vdcvdvv

Tovább a követ oldalára

Ők már segítettek

  • alma.leves@yahoo.com

    2 500 Ft

Adományt gyűjtő szervezet

#

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_neve

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_cime gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_osszes_gyujtese

Adományozok

adomanyozz.hu Kód beváltása Kód beváltása
# Támogatom: 2.500 Ft
# Támogatom: 5.000 Ft
# Támogatom: 10.000 Ft
# Támogatom: 50.000 Ft
# Támogatom: 100.000 Ft
# Támogatom: Egyéb összeg

Helyszín


google map code for website

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.